Obsah:

  1. Výživová doporučení
  2. Rozdělení tuků
  3. Funkce tuků
  4. Cholesterol
  5. Co možná ještě nevíte o cholesterolu
  6. Glykemický index
  7. Funkce a rozdělení sacharidů /cukrů/
  8. Vanilkový a vanilinový cukr
  9. Co jsou glutamáty?
  10. Celozrnné/vícezrnné/cereální pečivo
  11. Rostlinné tuky plné zabijáků?
  12. Umělé sladidlo ASPARTAM
  13. Dusitany
  14. Uhličitany v potravinách pro DĚTI
  15. Riziková éčka
  16. Co jsou to cereálie
  17. Potravinová pyramida

Výživová doporučení


Rozdělení tuků


Funkce tuků


Cholesterol


Co možná ještě nevíte o cholesterolu

Ta nejdůležitější věc, kterou jste nejspíš nevěděli o cholesterolu
Více se dozvíte zde

Glykemický index


Funkce a rozdělení sacharidů /cukrů/


Vanilkový a vanilinový cukr

Více se dozvíte zde

Nebezpečné glutamáty


Celozrnné/vícezrnné/cereální pečivo


Rostlinné tuky plné zabijáků

Více se dozvíte zde

Umělé sladidlo ASPARTAM

Více se dozvíte zde

Dusitany

Více se dozvíte zde

Uhličitany v potravinách pro DĚTI

Více se dozvíte zde

Riziková éčka

Více se dozvíte zde

Co jsou to cereálie

Více se dozvíte zde

Potravinová pyramida